SWEET FOLLOWERS

Saturday, 16 July 2011

singgah sebentar jer nie.. T____T

Salam semua...

Lamanye la x menghupdate blog nie..Rndu nak blogwalking...Hr ni pon sempat update sbbnye teman adek p cc...Dy dapat sambung study kat UTHM dalam Engineering in Medical Electronic..Dekat giler gan umah..Hope pasni dy dapat wat yg terbaek..

Me dok umah membesarkan badan jer..Almaklumla jd bibik sepenuh masa wat masa nie..Huhuh..Raya plak x lama lg..Mcm2 projek da plan gan mama..Me tolong mama wat kueh jer sbbnye mama me jual kueh kat kantin penjara..Hihih.Mana la x membesar dengan sihat kan..

Wat kawan2 semua me rndu nak on9 tapi apakan daya..Da nasib bdn..huhu..Nte me balek kedah mesti me selalu on9...See u soon...  =))

ceritera cik Pyqah

4 coMments:

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

admin-mitratani said...

tes

admin-mitratani said...

menanam padi
menanam jagung
menanam rumput gajah mini
menanam seledri
bawang merah

Post a Comment