SWEET FOLLOWERS

Saturday, 9 April 2011

1st Contest Anis:Pic Percutian

Salam..

Ada insan ni meminta saya JOIN contest die disebabkan oleh kami masing2 BOSAN d petang yang indah nie..Oleh kerana me student TOURISM so me ada la pegi jalan2..Tp dalam negara jela yer yunk..Hihihi...

Sila klik SINI nak pegi ke tuan punya contest yer..

Ok la..Percutian yang bertuah adalah percutian dengan GENG TRAVEL SERVICES sem lepas..Hihi..We oll pegi ke PULAU LANGKAWI.. 2HARI 1MALAM jer pon..

Me pertaruhkan gambar kami nie.. ^__^

Gambar ni kat depan pintu BERAS TERBAKAR..

We oll pergi trip ni sebabkan oleh we oll kena buat satu trip ke mane2 destinasi pelancongan kat Malaysia nie..Mesti pegi 2HARI 1MALAM yer..Xlebih tau..Hihih..Tempat2 yang kami pegi macam biase la ape yang ada kat LANGKAWI tue..Trip ni bg me best giler..Yela kan..Sbb ni first time me naek FERI tau..Punyela takot MABUK me tido jer dalam tu PERGI n BALEK..Hihihih.. Tempat2 yg we oll pegi ni me ada list kan kat bawah nie.:

Dataran Lang
Pantai Cenang
Makam Mahsuri
Beras Terbakar
Pekan Kuah (Shopping Time)
Jalan2 kat Langkawi

Sebenarnya banyak gambar kat TRIP ni..Tp ANIS bg letak satu gambar jer..Hihihi..So xdapat la kongsi gambar2 yang laen.. 

Last sekali me nak tag 3 owang kawan me nie..






ceritera cik Pyqah

17 coMments:

anismelon said...

...langkawi??sangat like langkawi...yg mcm port dato azhar mansur toh xpg??sangat best kat citu..naik boat dr pulau ke pulau..hehehe

neway tenks yup sbb sudi join..tunggu 1/5/2011 yup..:)

pyqah87 said...

@anismelon Lalu jer kat Port tue..Hehhe..Lg pon 2 hr jer dear..Xbyk tempat nak p..Cable car pon xsempat nak p..22hb ni kami p Pulau Payar..hihi..Nte me letak entry pasal tue plak.. =))

anismelon said...

cantik kan kat situ..yg g pulau ke pualu toh anis g kt pulau dyg bunting..daki bukit kt pulau toh ade la tasik dyg bunting..sangat nice..

wah..sangat rajin and sangat punye banyak waktu tok bejalan..study mane nie??okei doki..

pyqah87 said...

@anismelon memang cantek pown..waktu xbanyak pon..tp coursewrork yg buatkan kami kena kuar..hehe..me amek tourism..study kt UUM jer.. =))
xsbr nak wat aktiviti snorkelling kat pulau payar nie.hehhe

anismelon said...

wah..best la..melancong sesaje..mesti banyak pic pic yg menarik kan..kt pantai cenang..xde tangkap pic?sangat cantik kot pantai situ..pulau payar kt ne??

pyqah87 said...

@anismelon we oll stay kat chalet kat pantai cenang tue..ada gmbr tp amek waktu nak balek..so x excited sgt ...hehe..pulau payar kira mcm ank buah langkawi la...iihhiih..kena naek feri dari kuah ke payar..lebh kurang sejam..tempat yg amat cantek tok snorkelling..try google pulau payar..mesti banyak gmbr2..hihih

nur anis said...

bestnya bercuti..goodluck..:)

Miss Tira said...

Waaa bestnya berholiday. Tapi ada orang kata dekat beras terbakar tu sekarang berasnya dah makin sikit. Betul ke?

pyqah87 said...

@nur anis tq dear.. =))

pyqah87 said...

@Miss Tira haah dear..waktu kami p hari tu pon ada semangkuk jer..dgr cite ramai owg amek la..huhu

syairahmohdanuar said...

GOODLUCK SANGAT! >.<

pyqah87 said...

@syairahmohdanuar thanks dear..hihihi =))

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite pernah p langkawi jugak!
mse form 5, seronok giler.
yela, dapat jalan jauh kan. hehe

gudluck ye!! =)

pyqah87 said...

@kAmi dAn mEreKa!! jom pegi lagi..hihihi..thanks dear. =))

ibnubaba_04 said...

aku pon join gak..jom tengok gmbr aku pulak..hehe

pyqah87 said...

@ibnubaba_04hahahha..Yeke..Okeyh.. =))

anismelon said...

anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html

Post a Comment