SWEET FOLLOWERS

Saturday, 9 April 2011

weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?

Salam..

Bangun2 d ptg yg indah ni rasa plak nak JOIN ni dari PINKY MOMMA..

Senang jer cara nak JOIN..Just bgtau nape u olls sume bosan petang2 nie..Hahhaha..First me tepek banner cantek dari PINKY MOMMA ni yer..



Okeyh..Nak cite la kan nape me BOSAN..Mane x BOSAN..Rumate dua2 ada KO-K..Me plak senior da hbs ko-k..Nak wat assignment xtahu nak mula dari mane..Padahal suka giler wat last minit..Adeyh..Kalau ada duit ni da lama pegi jalan-jalan..BOSAN gak la hujung minggu dok bilik jer..Huhuh..Keja buat taek mata je ni...Bg idea sikit mcm mane nak hilang bosan..Padahal keja melambak..adeyh =p

Sape2 nak join..Sila la JOIN sebelum pukul 8 MALAM ESOK yer..Oleh kerana me ni dok kat KEDAH..So weekend pon hari Jumaat dan Sabtu la kan..Huhu..Sbb tu la lagi BOSAN....Sok owang cuti..Kami da ada kelas..Adeyh..Lalallalala...

ceritera cik Pyqah

8 coMments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pyqah sis folo sini ;)
wah manyak keje lg buhsan hehe..cpt wat keje..
kan mak tiri dh marah hiks~

ok nnt sis review ye ;)
tungguuu ye..

pyqah87 said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ Hiihihih..sbb banyak sgt keja smpai xtau da ni nak buat yg mane satu la sis..Pening sgt sampai asyik tido jer..Hihihi..Thanks sis.. =))

anismelon said...

pyqah pon bosan??...feel free...jom join contest anis..xsusah pon..senang je..:)

sini sini..:)
http://anismelon.blogspot.com/2011/04/1st-contest-anispic-percutian.html

pyqah87 said...

@anismelon wah contest..insyaAllah join..=))

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

entry utk kamu dear ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/banyak-makan-menguatkan-nafsu.html

Miss Tira said...

Ouh kat sana weekend Jumaat dengan Sabtu ye. Huhuhu, baru tahu ni. Nampak sangat Tira tak ambil tahu soal semasa. Haha :p

pyqah87 said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥tq sis.. =))

pyqah87 said...

@Miss Tira dear..kedah, kelantan dgn terengganu weekend jumaat n sabtu..ihihi

Post a Comment