SWEET FOLLOWERS

Monday, 14 March 2011

alangkah indah zaman belajar.. =))

Salam sume..

Nak tnya ni..Best x zaman waktu kowg belajar?? Xksh la Sek Men ke, Rendah ke, Kat U ke..^_^....Smlm sbelom tdo me dok la belek2 album2 lama yg ada kat lappy nie..Sbelum me sambung belajar kat UUM ..Me dulu belajar kat Poli JB..Dlu biase2 jer Poli ni..Tp skrg da jd POLITEKNIK PREMIER tau..Sbg ex student so me bangga siot..Hihih..

Me amek course TOURISM gak kat poli dlu..Kat UUM plak smbung degree TOURISM gak..Minat sgt la yer gan TOURISM nie..Hihihi..Skrg kat UUM me duduk hostel kat poli me duduk umah sewa..Jd environment nye memg laen sgt2..Kat sini belajar kelas memang keja tukar2 jer..Bertukar2 jer classmate kan...Kalo kat poli dr sem 1 sampai la sem 6 me akan duduk dgn owg yg sama n kelas dgn owang yg sama jer..Mgkn sbb tu la kami rapat kot..Tp xkate la kat sini xrapat...Cume berbeza skt la dr kat poli tuh..

Me nak share la skt gmbr2 me kat poli ni..N me nak tnjuk gak la KAWAN BAEK me..Sowang tu nama dy Aleyarni Dusin n Faeza Yahaya..Kami duduk serumah lama tau...Dgn Pae ni sejak me sem 2 lagi..Dgn Rani plak dr me sem 3..Pae ni la member yg me duduk semeja dgn dy sejak sem 1 lg..Pae ni kampung dy dkt jer gan me...Dy owang Ayer Hitam Johor..N skrg smbg belajar kat UITM dlm BM Pengurusan..Lari skt dr course TOURISM...Hihihi..Miss u so much la dear.. =))

Rani plak da jd Puan skrg nie..Da pregnant pon..N d jgka bersalin bulan 5 nie..Me gan pae da nak jd AUNTIE da ni...Hihihii..Kalo ada duit da lama me nak fly ke Sabah tue..Rani ni SABAHAN la..Hihihi..Kadazan Dusun..Dy la yg jauh dr kami..Ntah bile la dpt jumpa Rani ni kan..T_T

Jom la kte tgok2 gmbr me time blajar kat poli dulu.. =))



Me gan Pae..Kte KAWAN BAEK smpai bile2 tau.. =)


Paen gan Rani..Jalan2 tengok wayang kat CS waktu nie..Hihihi..
Skrg rani x gila2 mcm nie..Sbb dy nak jd MAMA da =))


Team Liaison Officer waktu Festival Layang2 Antrabangsa kat Pasir Gudang... Best giler dpr entertain peserta luar negara time nie..Ckp english berhabuk giler..Hahahha..Best moment waktu belajar dulu..


Peserta dari Taiwan..Me kena jaga dieowg seminggu tue..Nsb baek depa leh ckp english tau... =)


Our big family... Miss u so much la..DUP 6B


My final group project.. ^_^


Hahaha..Kelakar tgok gmbr ni..Kecik jer muka me..


Field Trip ke Melaka..


Last Nite kami merai bersama2..BBQ.. 

Ni jela gamabr tok dikongsi..Sbnrnye memg byk giler gambar yg ada..Tp me masukkan skt jela..Kang longoh plak u olls nak tgok kan..Time belajar memg la time yg paling best sekali..Nte da keja xde nye nak dapat mcm ni lg..Buat kowang2 sume...Harap PERSAHABATAN kte ni xkan putus..Walaupon ramai yg da wat haluan masing2.. Miss this time damn much.. ^_^




ceritera cik Pyqah

4 coMments:

Faeza Yahaya said...

waaa!! bangganye ade nama pae kat artikel ni...thx pika! luv u so much...:D
pae pn rindu sgt masa kat poli..kenangan tu semestinya xleh berulang lagi...mcm xcaya je kite sama2 dah abes blaja diploma..:(

pyqah87 said...

@Faeza Yahaya : Pae~~~ Pka pon rndu giler kat pae..Huhuh..Ingtkan nak letak gmbr gile2 skt kat sini..Hiihihihi..Memg cm xcaye jer da hbs diploma..Skrg pon degree da nak hbs.. =(

Cik Itam @ ira said...

mmg klu duk poli akan jdi rapat giler satu klz kn... besh giler kn,,
sy pun ex poli gak.. tp polisas.. n skunk du ump...

pyqah87 said...

@Cik Itam @ ira : Emm..Tau xpe..Huhu..Skrg kat UUM da xmcm dulu da...Asyik tuka2 classmate jer.. ^_*

Post a Comment