SWEET FOLLOWERS

Saturday, 30 April 2011

Pulau Payar Trip 22 dan 23hb April 2011

Salam 1 Malaysia..

Da lama da xupdate blog..Rasa mcm da berhabuk jer nie..Bukan ape..Me sebok dgn program..Hr ni hari last program tok sem ni..Program CRS kat Politeknik Arau...

Minggu lepas me ada p Pulau Payar..Tempat yg we oll pilih untuk Projek Kelas Event kami..

Tempat tu memg superb gile..Bole tengok baby shark tau..Hihihi...Tp yg paling X BEST nye..Me xbole nak wat ape2 aktiviti pon..Snorkelling n jungle trekking..Me bole tengok jer dari jauh..Huhu..T___T

Sbbnye dalam feri ke Pulau Payar me TERSELIUH..Terok gak la sbb first terseliuh tu kaki me sakit sgt2..Xleh nak gerak sgt pon..Mcm biasela..Berjurai2 air mata ni ha..Nangis jer weyh..Huhuhu.. T____T.. Smpi ke hari entry ni ditulis pon kaki me xok sgt..Tp da okey la dari hari tue kan..Me hanya mampu buat fish feeding jer..Tu pon kat tepi pantai jer..Nak jalan jer lecturer me Dr Lim suruh elok2..Takot kena kali kedua..Bahaya la kan..Me pon badan comel2..Kalo jatoh tu fhm jela..Huhu..So u olls tengok2 la gambar ni yer..Cuci mata sikit... 

Senamrobik di waktu pagi..Enjoy habis...

Jernihnye la air ni kan.. =))

Canteknye la..

Event Crew yg happening

Ni jela yg me leh buat..Huhu..Fish feeding..Seronok leh pegang2 ikan..Wlupon xleh nak snorkelling..T___T

Kenangan sebelum gerak balek..

Snorkelling time!!!

Makan Time!!!

Posing terakhir sebelum balek..

Canteknye la..Bile la dapat pegi lagi kan..Huhu.. T___T






ceritera cik Pyqah

2 coMments:

Faiz Langsang said...

WHoa!~~~Jelous I...ahahhaa...U sure are lucky..^^

pyqah87 said...

@Faiz Langsangn Lucky ker? Hahha..I bayar mahal2 tp dpt tgok jer..Huhu..Nak gak snorkelling.. =))
Baru syok dapat tgok under water world.. Yuhuhuh...

Post a Comment