SWEET FOLLOWERS

Monday, 2 May 2011

Free Header by Kei Seichi

Salam..

Hehe.. ^_____^ Kelakar jer rasa..Bila ada jer org pomote pasal header free ni mesti me nak JOIN..Bukan ape..Me ni suke nak tukar2 header me tue...Yela kan.,Kadang2 bosan la plak bile tengok benda yg sama..Benda FREE ni sume orang nak kan..Hehe...

Meh la jenguk2 kat tuan punye BLOG nie.. klik SINI yer.. Me sebenarnye nak membalas lawatan jer..Tibe terpandang sticky POST die..So ape lagi..Cepat2 la nak SINGGAH empunya BLOG kan..Hehe..



Spesifikasi HEADER :

Background: TRANSPARENT

Ayat nak letak: 
2) Beginning are often scary, Ending are often sad, But its the middle that counts, You should remember that when u found yourself at the beginning..

Font: Oleh kerana me ni xbape nak reti sgt bab2 mcm nie.. Awk buat la yg bersesuaian dgn BLOG me ea..Almaklumla x bape nak kreatif nie..Huhu

Gambar:
Gambar ape yer sesuai?? Nak guna gambar lama ni ker?? Tuka la ek..Hihihi

Gambar nak p DINNER.. Sesuai ke nak buat HEADER ek?? =.="

Kalo gambar ni mcm xsesuai nak buat HEADER bagi tau la kat me..Me kurang reti bab2 mcm nie..Tgok la HEADER me tu..Maen buat jer tau..Huhu.. T____T


Contact: Email me..msfiqa87@gmail.com

Tu jela me nak letak..Me ni bukan kreatif orgnye..Sbb tu kadang2 xphm nak bgtau kat org mcm mane yg me nak..Huhu..Sebelum ni ada gak yg buatkan HEADER..Amat2 menghargai mereka semua...Maaf la kalo menyusahkan awk..Hihihi.. THANKS ^_______^


p/s: Bile ntah reti nak edit gambar sndiri kan.. =.=




ceritera cik Pyqah

4 coMments:

Kei Seichi said...

thanks join..^^
dah send ke email, so harap dapat bagi feedback k? =)

pyqah87 said...

@Kei Seichi Emm.Me xdpt pon email tue..Huhu..Salah hantar ker ek..
Email me... msfiqa87@gmail.com

Kei Seichi said...

sory silap hantar..=P
da send balik..
dapat tak?

pyqah87 said...

@Kei SeichiWah..Da dapat da..TQVM..Manyak cantek lorh..Hihihi

Post a Comment