SWEET FOLLOWERS

Tuesday, 8 March 2011

What a day..Huhu.. =((

Salam..

Entry baru lg hr nie..Mcm2 la berlaku hr nie..

Tp yg paling xseronok skali ni bile ada one INDIAN girl ni msej kat FB me..Ada ke dy kata me ni kutuk kaum owg laen.. N nak bwak ke pihak atasan.. 

Mste sume nak tau nape jd mcm ni kan..Sbnr nye mcm ni..Beberapa hari yg lpas.. Me ada post kat group Exco Informasi Muamalat (ni DPP me) pasal bau2 yg datang dr COLOK atau KEMENYAN...

Mcm2 respon yg diberi..N salah satu nye MEREKA menyatakan bahawasanya pengunaan COLOK atau KEMENYAN ni DILARANG sama sekali kat dalam bilik.. Yg heran bin ajaibnye...Me xde pon mention mana2 kaum pon yg terlibat dgn aktiviti nie..Melayu sndri pon ada gak kan yg guna KEMENYAN nie... 

Xpasal2 plak me kena ugut.. Padahal me xde niat pon nak mnyentuh mane2 sensitiviti mane2 kaum kat Malaysia ni..Cume dlm post tu me tnye adakah dibenarkan atau x..n kalo memg ada peraturan kata xboleh guna jd kami boleh la buat aduan..Memg la kat paras me ni selalu sgt bau2 tue..Tp me xtau pon sape..N me xtau pon bilik mane.. Me mntak maaf la kalo ada sesape yg terasa..N me mane la ada niat nak kutuk kaum mane2..Tp xperlu la kan smpai nak ugut2 me..Haish..

Me ni memg xde niat pon nak wat mcm tue..Apela nsb me hr nie..Pg2 jer da terkejut gan bnda2 mcm ni.. =((









ceritera cik Pyqah

2 coMments:

cikcleopatra said...

wat buduh je wei!!

pyqah87 said...

try nak wat buduh weyh..tp muka depa ganas2..nak kuar bilik pon takot nie..huhuhuh..

Post a Comment